مجوز بازسازی ساختمان
مجوز بازسازی
وقتی شما تصمیم به بازسازی میگیرید . سوالی که در ذهن پیش می اید که ایا شما احتیاج به مجوز بازسازی دارید؟ می شود . بازسازی داخلی ساختمان در اکثر شهرهای کشور نیاز به مجوز ندارد . اما بازسازی قبیل بازسازی نما اگر بخواهد طبق پروانه قبلی عمل نکند و فرا تر برود باید مجوز بازسازی بگیرد . اما به طور کلی بازسازی داخلی واحد نیاز به جواز خاصی ندارد .
تخریب ساختمان قدیمی و از نو ساختن ساختمان جدید
در اینجا باید ذکر کرد که طبق قوانین منطقه ی ساختمان نو مجوز شما تعیین نوسازی ساختمان اگر با تخریب کامل ملک باشد . در واقع همه عملیات هایی اجرایی یک ساختمان باید به نظارت مهندسین ناظر باشد .
در واقع هنگام تخریب ساختمان ها و اخذ پروانه ساخت و امکان بنا و یا تغییر کاربری باید تمام مراحل قانونی طی شود. وجود وحضور مهندسین ناظر در عملیات تخریب الزامی است . زیرا مهندسین ناظر اشراف و تسلط بر مسائل فنی و مهندسی دارند.
در سال های دور پروانه ساخت ساختمان به صورت جدا صادر میشد . پروانه نوسازی هم زمانی صادر میشد که ساختمان کامل تخریب میشد . اما این قانون سال ها است تغییر کرده . زمان این قانون مربوط به سال1360 بوده است . امروز پروانه تخریب و ساخت با یکدیگر صادر میشود .
کاربری ساختمان
به نوع استفاده از زمین ، ساختمان و یا فعالیتی که در ان مکان یا قطعه مالک انجام میدهد نوع کاربری میگویند . که تغییر نوع کاربری بر توان و عهده و اختیارات مالک است .
طبق بند24ماده55قوانین شهرداری همه ساختمان ها و املاک باید دارای پروانه باشند.وقتی پروانه برای ساختمان صادر میشود . باید نوع کاربری و وع استفاده از ان در پروانه ذکر شود .
رسیدگی و پیگیری به تخلفات تغییر کاربری در صلاحیت کمیسیون ماده100 قوانین شهرداری می باشد . در واقع شهرداری مسئول رسیدگی به آن است .
منابع :